Oficiálna Slovenská podpora módov a infúzií pre PHP-Fusion
 
Najsťahovanejšie
Nové súbory
Aktuálna verzia

Dátum vydania: 18.6.2013

- PHP-Fusion 7.02.07
- Slovenský preklad
Užívateľský panel
Navigácia
Hlavné menu
Úvodná stránka
Návody
Na stiahnutie
Fórum
Kontakt
Vyhľadávanie
RSS odber

Čierna listina
Pridať web
Čierna listina

Informácie
Tím
Zablokovaní členovia
Userbary a tlačidlá
Kódex správania
Licencia a autorské práva
Propagácia

PHP-Fusion (CMS)
Zoznam funkcií
O verzii 6
O verzii 7
Posledné články
Blokovanie botov
Panel základný alebo...
Table "XXX" doesn't ...
Vlastný font na webe
Live Game Server Lis...
Návštevnosť
TOPlist
Štatistika
Registrovaných: 8,196 · Návodov: 47 · Súborov: 626 · Veľkosť súborov: 366,01 MB ·
Autor: Devix
ID témy: 4878
Informácie o téme
Celkom 22 príspevkov v tejto téme a bola zobrazená 191 krát.
Čítať tému
 Vytlačiť tému
nezobrazuje favicon pri "niečo.php"
Devix
Zdravím.

Spravil som si vlastne php súbor "niečo.php" tak ako bolo v návodoch na tomto webe. Neviem z akého dôvodu mi tam nezobrazuje favicon keď kliknem na niektorú zo sekcií. Mohli by ste mi poradiť čo tam je potreba upraviť ? po prípade čo tam dopísať aby tam favicon zobrazovalo?
 
Havri
favicon máš nadefinovaný v <head>alebo si si ho nadefinoval len do toho súboru? Pošli url adresu stránky na to niečo.php
 
Devix
http://panoramax....avidla.php Je to len taký môj web na ktorom si zatiaľ len skúšam veci že ako by to mohlo vyzerať a tak :)
 
Havri
štandardne má byť v tagu <head>
Zdroj stiahnutia  GeSHi: PHP
  1. <link rel='shortcut icon' href='images/favicon.ico' type='image/x-icon' />
Vygenerované za 0.080 sekúnd, používate GeSHi 1.0.8.10
a ty to máš shotcut icon a icon a pri nich máš zadané 2x rel, ktoré sa ti odkazujú na http://panoramax....%20(7).ico skús si ikonu premenovať na icon.ico a vyhodiť tú modifikáciu favicon_panel
 
Devix
Zdroj stiahnutia  GeSHi: PHP
  1. <div class='code_bbcode'><div class='tbl-border tbl2' style='width:400px'><a href='../includes/bbcodes/code_bbcode_save.php?thread_id=4878&post_id=23448&code_id=0'><img src='../includes/bbcodes/images/code_save.png' alt='Zdroj stiahnutia' title='Zdroj stiahnutia' style='border:none' /></a>&nbsp;&nbsp;<strong>Code</strong></div><div class='tbl-border tbl1' style='width:400px;white-space:nowrap;overflow:auto'><code style='white-space:nowrap'><?php
  2. /*-------------------------------------------------------+
  3. | PHP-Fusion Content Management System
  4. | Copyright (C) 2002 - 2011 Nick Jones
  5. | http://www.php-fusion.co.uk/
  6. +--------------------------------------------------------+
  7. | Filename: header.php
  8. | Author: Nick Jones (Digitanium)
  9. +--------------------------------------------------------+
  10. | This program is released as free software under the
  11. | Affero GPL license. You can redistribute it and/or
  12. | modify it under the terms of this license which you
  13. | can read by viewing the included agpl.txt or online
  14. | at www.gnu.org/licenses/agpl.html. Removal of this
  15. | copyright header is strictly prohibited without
  16. | written permission from the original author(s).
  17. +--------------------------------------------------------*/
  18. if (!defined("IN_FUSION")) { die("Access Denied"); }
  19.  
  20. require_once INCLUDES."output_handling_include.php";
  21. require_once INCLUDES."header_includes.php";
  22. require_once THEME."theme.php";
  23. require_once THEMES."templates/render_functions.php";
  24.  
  25. if ($settings['maintenance'] == "1" && ((iMEMBER && $settings['maintenance_level'] == "1"
  26. &nbsp; &nbsp;&& $userdata['user_id'] != "1") || ($settings['maintenance_level'] > $userdata['user_level'])
  27. )) {
  28. &nbsp; &nbsp;redirect(BASEDIR."maintenance.php");
  29. &nbsp;}
  30. if (iMEMBER) {
  31. &nbsp; &nbsp;$result = dbquery(
  32. &nbsp; &nbsp;&nbsp; &nbsp;"UPDATE ".DB_USERS." SET user_lastvisit='".time()."', user_ip='".USER_IP."', user_ip_type='".USER_IP_TYPE."'
  33. &nbsp; &nbsp;&nbsp; &nbsp;WHERE user_id='".$userdata['user_id']."'"
  34. &nbsp; &nbsp;);
  35. }
  36.  
  37. echo "<!DOCTYPE html PUBLIC '-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN' 'http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd'>\n";
  38. echo "<html xmlns='http://www.w3.org/1999/xhtml' xml:lang='".$locale['xml_lang']."' lang='".$locale['xml_lang']."'>\n";
  39. echo "<head>\n<title>".$settings['sitename']."</title>\n";
  40. echo "<meta http-equiv='Content-Type' content='text/html; charset=".$locale['charset']."' />\n";
  41. echo "<meta name='description' content='".$settings['description']."' />\n";
  42. echo "<meta name='keywords' content='".$settings['keywords']."' />\n";
  43. echo "<link rel='stylesheet' href='".THEME."styles.css' type='text/css' media='screen' />\n";
  44. if (file_exists(IMAGES."favicon.ico")) { echo "<link rel='shortcut icon' href='".IMAGES."favicon.ico' type='image/x-icon' />\n"; }
  45. if (function_exists("get_head_tags")) { echo get_head_tags(); }
  46. echo "<script type='text/javascript' src='".INCLUDES."jquery/jquery.js'></script>\n";
  47. echo "<script type='text/javascript' src='".INCLUDES."jscript.js'></script>\n";
  48. echo "<script type='text/javascript' src='".THEME."cas.js'></script>\n";
  49. echo "</head>\n<body>\n";
  50.  
  51. require_once THEMES."templates/panels.php";
  52. ?></code></div></div>
Vygenerované za 0.103 sekúnd, používate GeSHi 1.0.8.10
 
Havri
Skús sa pozrieť do priečinka images a nájdi, či tam máš súbor favicon.ico (zrejme ho tam nemáš, pretože v zdrojovom kóde ti teraz nevypisuje odkaz na ikonku), čiže http://panoramax....avicon.ico - súbor neexistuje
 
Devix
Už som ju premenoval na favicon.ico :) nedávno som ju skúsil premenovať na icon.ico :) ale bohužiaľ mi ju aj tak nezobrazuje v tých jednotlivých sekciách ...
 
Devix
Už som ju premenoval na favicon.ico :) nedávno som ju skúsil premenovať na icon.ico :) ale bohužiaľ mi ju aj tak nezobrazuje v tých jednotlivých sekciách ...
 
Havri
ak by si to zmenil na icon.ico tak musíš zmeniť z
Zdroj stiahnutia  GeSHi: PHP
  1. if (file_exists(IMAGES."favicon.ico")) { echo "<link rel='shortcut icon' href='".IMAGES."favicon.ico' type='image/x-icon' />\n"; }
Vygenerované za 0.037 sekúnd, používate GeSHi 1.0.8.10

na
Zdroj stiahnutia  GeSHi: PHP
  1. if (file_exists(IMAGES."icon.ico")) { echo "<link rel='shortcut icon' href='".IMAGES."icon.ico' type='image/x-icon' />\n"; }
Vygenerované za 0.043 sekúnd, používate GeSHi 1.0.8.10

 
Devix
Dobre teda ale keď už v header.php odkazuje na favicon.ico a ikonka sa tam už nachádza prečo mi ju tam stále nezobrazuje?
 
Havri
vyskúšaj tam ešte pridať
Zdroj stiahnutia  GeSHi: PHP
  1. echo "<link rel='icon' href='".IMAGES."icon.ico' type='image/x-icon' />";
Vygenerované za 0.041 sekúnd, používate GeSHi 1.0.8.10

 
Devix
Pridal som ten riadok do header.php + som vytvoril favicon s názvom icon.ico ale aj tak nepomohlo.
 
Havri
a predtým než si tam pridal ten favicon_panel ti zobrazovalo ikonu? vyskúšaj tam nahrať nejakú úplne inú ikonu
 
Devix
Tu ikonu mi tam nezobrazovalo už pred tým, ten favicon panel som skúsil že či to nepôjde cez ten ale nešlo. Práve som tam nahral inú ikonku a nezobrazuje ju vôbec aj napriek tomu že tam je :)
 
Havri
S týmto som sa ešte nestretol :-S nedokážem ti viac pomôcť, mrzí ma to. Snáď sa niekto ozve, zaujíma ma riešenie tohto problému
 
FOX4EVER
Skušal si stiahnuť phpfusion a nahradiť súbor header.php? Lebo keď si daš Zobraziť zdrojový kód stránky tak tam maš označene červeným že je niečo zle.
 
Devix
Skúsim ešte pogoogliť a ak by som našiel riešenie určite to sem napíšem :) ešte ma tak napadlo nemôže to byť endorou? pretože občas mi tam ukáže favicon endory... nechcem týmto špiniť meno toho hostingu ale pár veci som už o tom hostingu počul.. napríklad že obmedzuje server statusy..

Ďakujem za snahu
 
FOX4EVER
Skús nahradiť pôvodný header.php z balíčka phpfusion
 
Devix
Funguje to ;) zobrazuje mi ju aj pri ostatných stránkach nie len na hlavnej. Aký prehliadač použivate? pretože konkretne na chrome mi ju neukazuje..
 
Havri
skús tam ešte hodiť to, čo som ti písal posledné
Zdroj stiahnutia  GeSHi: PHP
  1. echo "<link rel='icon' href='".IMAGES."favicon.ico' type='image/x-icon' />";
Vygenerované za 0.109 sekúnd, používate GeSHi 1.0.8.10

 
Prejdite na fórum: